Nuanțe îndrăznețe pentru minți creative

În Idei de amenajări interioare, Tips & Tricks de ColorHunterLasă un comentariu

Fie că ai cumpărat o casă nouă sau pur și simplu te gândeșți să o redecorezi pe a ta, ce-ar fi să renunți la clasic și să îți pui toată creativitatea la bătaie? Până la urmă casa ta trebuie să îți reflcte personalitatea și dacă eșți un suflet de artist, de ce să nu îndrăzneșți mai mult.

De data asta îți propunem să renunți la alb și gri, care deși sunt frumoase și clasice, parcă îți dau impresia că ai putea mai mult. Așadar, închide ochii, renunță la temeri și imaginează-ți o casă plină de culoare. De la pereți în culori vii și tocuri de uși în contrast, până la accesorii creative menite să îți dea impresia că trăieșți fie într-o grădina botanică, fie în casa unui pictor celebru. Această tehnică funcționează de minune pentru un interior modern și permite folosirea culorilor contrastante să fie împărțite de linii ascuțite și curate.

Sigur că vei avea nevoie de mult curaj și vitejie, pentru că astfel de scheme cu siguranță vor ridică câteva sprâncene, dar până la urmă important este ca tu să te simți bine în propria-ți casă.

Te-ai gândit vreo clipă la un living în nuanțe de roz? Iată că noi îți propunem o combinație neînfricată de roz cu accente bleumarin, menite să ofere luminozitate spațiului și să atragă o energie jucăușă.

Pe de altă parte, bucătăria este un spațiu care cere multă imaginație și o îmbinare armonioasă dintre galben și verde îți vada senzația că te afli în mijlocul naturii, gătind sub razele soarelui.

Și dacă nu te-am speriat până acum, ce-ar fi să alegi aceleași nuanțe vii și pentru baie, astfel poți petrece mai mult timp sub dus cântând în voie.

În principiu dormitorul ar avea nevoie de nuanțe liniștitoare, însă un albastru închis pierdut ușor în nuanțe de alb te duce cu gândul la adâncul oceanului sau la plajele însorite din Grecia, iar somnul îți va fi garantat și legănat de valurile liniștitoare.

Până la urmă, orice nuanțe ai alege nu uita să foloseșți produse de calitate menite să reziste în timp, produse ale căror texturi să îți îmbrace casa și să îți satisfacă simțurile.

Fie că te vei visa în Mexic, Africa sau chiar în mijlocul agitației urbane, îți propunem vopselele pline, ușor texturabile și ușor de aplicat de la Novacolor. Îndrăznește să ai un interior la fel de colorat, viu și plin de zâmbete ca și exteriorul.

Ultimele postari ale lui ColorHunter (vezi toate)

Distribuie acest post