Cadouri inspirate

În Idei de amenajări interioare, Tips & Tricks de Lucia LecaLasă un comentariu

Cadourile ne umplu de bucurie, mai ales atunci când vin din partea persoanelor dragi, sunt obiecte trebuincioase și plăcute vederii. Dacă cei mici și cei mari primesc daruri specifice în această perioadă a anului, și casa merită noi obiecte de care se vor bucura toți locatarii.

Pentru cei mai puțin inspirați, vă dăm mai jos câteva idei, numai bune pentru perioada sărbătorilor. Oricum, produsele pot fi achiziționate și utilizate în locuința voastră în orice perioadă a anului, făcând parte din acele mici detalii care scot amenajarea interioară din anonimat.

Am descoperit un nou concept pentru perne decorative, un proiect amator al oamenilor iubitori de munte. Totul a pornit din împletirea pasiunii pentru drumețiile în munți și profesia unui designer de interior. Creatoarea conceptului realizează o pernă pentru fiecare munte pe care îl cucerește, așadar fiecare din ele are în spate o stare de spirit materializată în texturi și culori. Verde, alb, gri, ocru, negru reprezintă doar câteva din culorile ce vin spre a înveseli locuința. Pernele – vârf montan sunt potrivite atât pentru canapea și fotolii, cât și pentru patul din dormitorul matrimonial.

deco-craciun_verde-alb-maro_natural

Scopul este să vă încurajeze și pe voi să faceți cuceriți munții în drumeții, acolo unde timpul are altă valență, unde natura se bucură de lumina naturală, funcție de valorile ei. Voi puteți aduce câteva din primele 13 vârfuri montane din țară la voi acasă! Spre exemplu, primele 7 se regăsesc în Munții Făgărașului. Fiecare din vârf-pernă poartă o denumire.

deco-craciun_alb-negru_natural

Așadar, dacă vacanța nu se va petrece la munte, măcar aduceți-o în casa voastră! Alegeți din colecție culori asortate de sărbătoare. Dacă sunteți norocoși, puteți primi și un ghid turistic vechi pentru muntele pe care vrei să-l cucerești în viitorul apropiat!

Pentru că susținem designul făcut din pasiune!

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post