Tonuri de verde

În Idei amenajare hol, Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Xanadu este o culoare verde cu ton gri. În natură o regăsim la frunzele de philodendron, o plantă din Australia. Istoria spune că planta a ajuns în China Antică și atunci localnicii au botezat culoarea frunzelor sale „xanadu”.

Astăzi, culoarea este folosită rar, mai ales în interioarele clasice elaborate de către specialiști. Xanadu îl regăsim în culoarea denumită Holiday Wreath. Tapiseria și draperiile, cu fundal crem și trandafiri grena cu frunze olive, îmbogățesc decorarea pereților. Aici, luxul este la el acasă! Mobilierul din nuc, cu decorații subtile aurii, completează cu succes schema cromatică de inspirație naturalistă din încăpere. Holiday Wreath face parte din culorile clasice, ce inspiră liniște și subtilitate.

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post