Alb Oxford

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Interioarele pe care le admirăm sunt cele care materializează prin forme sau culori calități precum prietenia, bunătatea, forța, sublimul și inteligența. De cele mai multe ori, căutăm în casele noastre idealul.

Aici, metafora sublimului reiese din asocierea pereților aproape albi cu pardoseala din stejar lăcuit și draperia din tafta fucsia. Culoarea Oxford White a pereților din această amenjare, cu o înălțime generoasă, subliniază ornamentele decorative. Pereții devin fundalul pentru opere de artă: tablouri și scaune liră. Albul cald al Oxford White este poate cea mai potrivită culoare pentru a individualiza la adevărata valoare fiecare piesă a interiorului.

Stendhal a oferit în scrierile sale expresia „Frumusețea este promisiunea fericirii”. Noi credem că Oxford White ne oferă acestă promisiune.

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post