Nuanțele pământii pot fi frumoase

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

 

Serile petrecute cu prietenii, în jurul unei mese, în confortul propriei case, pot fi printre momentele de neprețuit de care îți vei aminti cu drag. Dacă te numeri printre norocoșii deținători ai unui spațiu de servit masa, spațiu suficient de mare pentru prietenii tăi, trebuie să citești sfaturile noastre.

Pentru un dining curajos, culorile tari sunt ideale. Dacă acesta are deschidere spre grădină sau terasă și se află în imediata apropiere a bucătăriei, mobilierul din fier forjat pe care vara îl puteți muta afară este de preferat. Acest context face trimitere directă spre un stil naturalist. Combinație între galben și sienna, ocrul poate avea o diversitate de tonuri sub influența verdelui. Culoarea are efect mobilizator asupra psihicului și trezește bucuria sufletului.  Ocrului îi stă bine în amenajarile de interior lângă nuanțe închise: grena, bleo-marin, verde sapin.

Gândindu-ne tot în spiritul prieteniei, și al confortului, îți sugerăm să-ți zugrăvești măcar un perete cu vopsea tablă de scris. Acest mic truc îți poate fi de folos în transmiterea unor mesaje drăguțe către prietenii tăi, aflați în poziția de invitați/musafiri; mai mult, le poți ura “Poftă bună !” într-un mod personal, specific grupului vostru, și cu siguranță îi vei bucura.

Sursă foto: www.pintrest.com

www.benjaminmoore.com

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post