Tips & Tricks: vopseaua-tablă de scris

În Idei amenajare living, Tips & Tricks de Lucia LecaLasă un comentariu

Cât de mult ne plac agendele. Ne plac pentru că au mereu foi multe în care putem nota întâlniri, teme, evenimente, rețete sau atunci când trebuie să o suni pe mama. Singurul inconvenient ar fi, faptul că, agenda trebuie deschisă. Și cine să o deschidă??

Mult după apariția agendei, și după ce a fost testată practicitatea ei, accidental, Art Fry a inventat post-it-urile. Acesta din urmă, cu ajutorul colegului său, Spencer Silver, au creat accidental hârtia cu capacitate adezivă prin apăsare, în 1968. Câțiva ani mai tarziu, în 1977, compania 3M a lansat oficial produsul, care era fabricat doar în culoarea galbenă.

perete-tabla-de-scris

perete-tabla-de-scris

Da, îmi veti spune că post-it-urile sunt bune, uzuale, dar ce ne facem când cedează lipiciul? Ele cad sub birou, le pierdem prin geanta, și astfel riscăm să ratăm evenimente importante sau să ne supărăm șefii prin nerespectarea termenelor.

Una dintre noile invențiile este “vopseaua-tablă de scris”. Aceasta, după aplicare, vă permite să folosim suprafața respectivă pe post de tablă de scris. Acolo vă puteți nota toate sarcinile, evenimentele, întâlnirile, și veți fi siguri că nu ratați nimic. Vopseaua poate fi aplicată pe aproape toate tipurile de materiale: pe perete sau un obiecte din lemn, mdf, hârtie, carton, ceramică, pânză.

 

perete-tabla-de-scris

perete-tabla-de-scris

Și încă un mare avantaj al vopselei-tablă de scris vizează în primul rând familiile cu copii. Știm cu toții cât de creativi și dornici să descopere sunt cei mici, iar pentru a evita instituirea renovării camerei copilului bi-lunar, ne gândim că poti folosi încă de la început vopseaua-tablă de scris. Acest tip de vopsea, cu siguranță vine în ajutorul proaspeților părinți, care nu vor mai cunoaște sentimentul mâzgălelilor apărute după ușa, mobilă sau televizor.

vopsea-speciala-pe-frigider

perete-tabla-de-scris

perete-tabla-de-scris

perete-tabla-de-scris

perete-tabla-de-scris

Sursă foto: www.benjaminmoore.ro

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post