Toamnă târzie

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Spațiile expoziționale se bucură de culoare cu fiecare ocazie! Aici, multitudinea de obiecte se încadrează în tematica „Late autumn”, la fel și cromatica pereților.

Culorile sunt inspirate din întinderea covoarelor de frunze. Pentru un aspect neutru, care să pună în valoare obiectele expuse, combinația verde-gri cu auriu-moale este ideală pentru a da o tentă melancolică. Golden Mist amintește de asfințitul soarelui, de forță și intelect. Cedar Grove trimite gândul la natura ce încet încet devine neînsuflețită, dar veșnică. Inventarea contrastelor pale susține din plin activitatea creatoare! Pentru a obține o atmosferă jucăușă, obiectele devin accente cromatice prin utilizarea tonurilor tari de roșu și olive.

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post