Turquoise pentru prospețime

În Idei amenajare baie, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Îți place turquoise? Și nouă! Această culoare aduce veselie și prospețime în orice interior. Folosiți nuanțele tari pentru accente și cele pale pentru suprafețe mari. Și unde credeți că puteți folosi mai ușor turquoise dacă nu în … baie! Benajmin Moore are chiar o gamă pentru spații umede ce include diferite nuanțe: Aqua Chiffon, Jamaican Aqua, Festoon Aqua, Beach Blanket, Aquatint, Breaktime și altele. Haideți să vedem câteva exemple!

Tindeți spre amenajare cu influențe mediteraneene dacă combinați turquoise, folosit ca vopsea de perete, cu mobilier alb.

amenajare baie_turquoise_homebunch

Dacă v-ați plictisit de tavane albe, atunci puteți aduce note vibrante prin vopsirea plafonului cu tuquoise. Și pentru a obține o atmosferă victoriană în amenajarea băii, optați pentru o faianță din plăci de maxim 20x20cm, preferabil să fie dreptunghiulare, cu colțuri teșite, și gresie de aproximativ aceeași dimensiune, dar hexagonală. Rosturile pot fi de culoare albastru închis.

amenajare baie_turquoise_interioridea

Nu aplicați însă faianță de nuanțe deschise din această culoare, căci există posibilitatea să ne amintească de vremuri nu de mult apuse. Măcar folosiți drept accente tari bucăți de faianță în anumite zone, ca partea de deasupra lavoarului, baghete decorative sau zona dușului.

amenajare baie_turquoise_tripadvisor

Culorile care scot turquoise în evidență sunt galben, maro și negru și alb. Dacă sunteți mai curajoși, puteți să combinați chiar nuanțe de turquoise cu accente fucsia în cadrul amenajării!

amenajare baie_turquoise_sabrina alfin

Nouă ne plac ideile proaspete! Pentru că astăzi băile se numesc de fapt camere de baie și multe dintre ele tind spre spa, exemplul de mai jos coincide și cu o explozie de culori! Sperăm că v-am încântat!

amenajare baie_turquoise_interioridea.net

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post