amenajare hol luminite colorate - luminite pentru plafoane in culori neutre

Luminițe pentru plafoane în culori neutre

În Idei amenajare hol, Idei de amenajări interioare, Tips & Tricks de Lucia LecaLasă un comentariu

Luminile de Crăciun sunt des asociate cu fericire, confort și gândul cadourilor! Așa că ne-am gândit să nu ne mai limităm la utilizarea luminițelor de Crăciun doar în preajma sărbătorilor de iarnă. Putem să aducem un suflu fresh camerelor vopsite în culori neutre cu ajutorul acestor corpuri de iluminat, transformându-le în oaze de bucurie. Bucătăriile, living-urile și dormitoarele au fost până acum locurile perfecte pentru unde să agățați ghirlande și figurine pline de străluciri. Nu uitați însă de holuri! Sunt primele care vă întâmpină cu miros de sărbătoare.

Dacă aveți un hol cu un spațiu restrâns, puteți aduce decorații plafonului alb. Pe nonconformiști îi sfătuim să agațe de tavan globuri colorate din plastic sau sticlă cu becuri de diferite tipuri și intensități. Puteți chiar să confecționați alături de copii fulgi imenși de zăpadă din carton alb. În această amenajare, jocurile de lumină proiectate pe perete dau viață spațiului. Artiștii numesc aceste ansambluri instalații de lumină, ocazie prin care utilizează idei pentru a exprima un sentiment sau un manifest.

Astfel de instalații cu lumină sunt amplasate de obicei pe un fundal deschis la culoare sau foarte închis, care le scot în evidență. În acest caz, recomandarea noastră este să utilizați pentru amenajarea holurilor culori deschise, bej sau crem, pentru pereți și plafon. În acest fel, umbrele de diferite culori pastelate, nu doar griuri, sunt mai bine evidențiate, în special pe timp de seară. Alegeți din paletarul Benjamin Moore culori ale căror denumire vă amintesc de iarnă: Snow White, Fresh Air sau First Snowfall.

Încercați și dumneavoastră cu încredere să realizați astfel de instalații de Crăciun într-un cadru deschis la culoare! Visați, design-uți și bricolați!

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post