amenajare living contraste alb gri - living plin de contraste in 2016

Living plin de contraste în 2016

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Cum vi se pare acest stil plin de glam? Reinterpretat în materiale contemporane, cu piese de mobilier cu decorații subtile și texturi lucioase, stilul este prezent în continuu de aproximativ 10 ani în tendințele din Franța. Arta franceză se joacă în mix de stiluri din perioade diferite ale amenajărilor de interior, cu materiale și culori. Iată, dovezile sunt mai multe stiluri trendy! Mergeți să vedeți în showroom-uri amenajări realizate de către designeri de interior și inspirați-vă!

Spre exemplu, chicul anilor `70 a fost revizuit cu gust contemporan. Combinația negru – crem este de o eleganță desăvârșită alături de argintiu. Nu aveți cum să dați greș! Străluciri metalice ale meselor din capătul canapelei și al fotoliului alături de un dram de catifea oferă confort. Glamour pur se datorează fundalului gri deschis al amenajării. Alegeți să fiți îndrăzneți ori prin culoarea pereților, ori prin ansamblul de mobilier pe care îl utilizați.

Contrastele se atrag! Gray Owl este culoarea pereților care scoate în evidență combinația curajoasă a pieselor de mobilier cu texturi lucioase. Culoarea este luminoasă, neutră și invită spre o permanentă înnoire a interiorului. În general, griul poate fi combinat cu orice culoare fără a pune în pericol calitatea raportului cromatic utilizat în compozițiile designului interior. Mai mult, Gray Owl face parte din paleta de culori Color Trends 2016 a producătorului Benjamin Moore.

Așteptăm cu nerăbdare trendurile culorilor de perete. Cu ajutorul lor, creatorii contruiesc în prezent viitoarele stiluri în materie de design interior!

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post