amenajare dormitor de sarbatori - lapte si miere altfel spus alb si portocaliu pal

Lapte și miere – altfel spus, alb și portocaliu pal

În Idei amenajare dormitor, Idei de amenajări interioare, Tips & Tricks de Lucia LecaLasă un comentariu

Deși a cam ratat momentul ninsoarea de anul acesta, abia a început să ningă iar noi ne prefacem că zăpada a venit la timp așa că pentru copiii din noi ninsoarea și frigul de afară inspiră bucurie! (mai ales dacă nu trebuie să stăm o oră în trafic până la birou) Transpunem această bucurie în casele noastre prin decorații, prin bradul de Crăciun de la care tocmai ne-am luat la revedere și prin mirosul de cozonaci de la care pur și simplu nu ne putem lua la revedere. Sau, mă rog, cel puțin ghidușii noștri nu-și pot lua la revedere.

Oricum ar fi, iarna aceasta fiecare cameră primește atenție! S-a terminat cu supremația living-ului care primește și bradul și luminițele și merele și prăjiturile. Începem decorarea festivă cu living-ul sau holul, locul unde se află de obicei bradul de Crăciun, și încheiem cu dormitoarele și balcoanele.

Un colț din camera fetițelor poate prinde viață prin aranjarea unei mici scenografii. Vă propunem să orientați câteva păpuși de porțelan spre o colivie-sfeșnic. În spatele lor, puneți cutii de cadouri și o stea din crenguțe de brad.(puteți folosi și vâsc dacă strângerea perioadică a acelor de brad nu vă surâde) Atrageți atenția privirii prin agățarea de tavan a unui buchet de conuri.

Nu în ultimul rând, țineți cont de culorile predominante din încăpere. Milk and Honey este culoarea pereților din acest aranjament, o culoare care exprimă cu încredere viziunea tinerească și feminină! În psihoterapie, portocaliul folosit în amenajarea unei încăperi inspiră optimism. Dacă adaugă un ton de roz în cadrul acestei amenajări, va transmite și înțelegere, echilibru. Mobilierul alb minimanlist din lemn de păr aduce cu el accesorii naturale: bambus și textile din brocard. Acest fundal, cu o schemă alcătuită din culori pale, primește o multitudine de culori tari, drept accent pentru scenografia aleasă de dumneavoastră! Un exemplu este panglica și cadourile de culoare zmeurie, însă la fel de ușor puteți alătura verde cu o plantă de apartament în restul anului.

Așteptăm cu entuziasm vremea decorării pentru și alături de copii!

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post