Cafea cu lapte în bucătărie

În Idei de amenajare a bucatariei, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Sau French-Press – o altă culoare din paleta de culori a anului 2016 de la Benjamin Moore.

Pentru că e o nuanță închisă, e preferabil să o utilizați maroul în amenajarea unei camere pe suprafețe relativ mici: pereți „vedetă” sau profilaturi (nu pe toți pereții încăperii) și e important ca încăperea să favorizeze o amenajare inundată de lumină. E o regulă general valabilă pentru nuanțele închise ale culorilor. Să nu credeți că maroul are doar o etichetă negativă. French-Press poate fi cu succes folosit în dormitoare matrimoniale, bucătării, living-uri sau holuri pentru că dă o notă de maturitate, seriozitate și căldură în același timp. Este o culoare care emană confort, simplitate, calitate și bun simț. Pentru a aduce note spontane, adăugați accente de roșu engelz, galben lămâie sau turquoise în amenajare. Cu scopul de a îndulci atmosfera, puteți zugrăvi restul pereților sau alege drept notă generală a mobilierului culori deschise ca Little Falls (bleu), Hampshire Grey (olive), Early Morning Mist (crem).

Promitem să detaliem prin exemple nuanțele 2016 de la Benjamin Moore în viitoarele articole, astfel încât în timp să existe cât mai multe idei. Țineți minte însă: trendurile în designul interior sunt și la fel ca cele din modă! Important e să alegem ce ne face să ne simțim bine!

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post