Lumina in casa, de sarbatori

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Dragii noștrii, acum în toiul sărbătorilor venim în ajutor cu idei pentru decorarea locuinței. Pentru cei dintre noi care vor fi gazde de Anul Nou, am găsit câteva rețete rapide de trucuri cu lumină care să vă scoată din încurcătura decorului festiv. „Rețetele” ar fi mult mai gustoase dacă afară ar fi zăpadă însă până atunci vă prezentăm un fel de desert de amenajări interioare cu jocuri de lumini.

Din butoaiele cu bunătăți, luați pentru amenajare ghirlande aurii pe care să le puneți de jur-împrejurul unui abajur de veioză. Acestea vor filtra jucăuș lumina pe timp de seară. Adăugați lumânări în boluri de sticlă, așezate pe o tavă alături de idei decorative cu steluțe roșii și argintii. De nelipsit sunt coronițele din brad împodobite, în mijlocul cărora așezați un măr, cu o panglică roșie legată de coadă. Baza de pandișpan este anterior așezată de-a lungul și de-a latul camerei: cremul pereților primește cu drag multitudinea de roșu, auriu și a verdelui proaspăt sau altor culori alese pentru sărbătorile din acest an.

Amenajare cu Lighthouse Landing – cremul pereților din imagine – devine caldă și potrivită oricăror accente aduse prin obiecte decorative. Totul se asezonează cu un cățel simpatic și cuminte îmbrăcat în haine festive.

Iată cum poate arăta o dimineață de sărbătoare! Sperăm că v-am fost de ajutor mid-season!

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post