Îndrăznește cu  Novacolor

În Evenimente de ColorHunterLasă un comentariu

 

Atunci când ne hotărâm să ne renovăm casa sau chiar să construim una nouă, când ajungem la partea de finisaje cel mai important aspect îl constituie alegerea vopselei potrivite pentru îmbrăcarea pereților.

Conform Nataliei Berezovskaia, designer de interior, condițiile contemporane pentru un finisaj de calitate sunt practicalitatea, întreținerea ușoară, aspect estetic încadrat corect în discursul vizual al casei, iar ea, ca specialist, recomandă vopseaua decorativă:

„Dintre toate opțiunile de finisare a pereților – tapet, panouri decorative, lavabilă, etc. – tencuiala decorativă, mai mult decât atât, face posibilă personalizarea interiorului, crearea unor efecte unice, care cu siguranță vor personaliza spațiul.

Astăzi, vopseaua decorativă nu este doar un finisaj de perete, ci poate fi aplicată și pe diverse suprafețe, precum – mobilier, fațade, pardoseală, sticlă, ceramică, etc.”

Vopselurile și finisajele oferite de cei de la Novacolor satisfac chiar și cele mai exigente gusturi și asta pentru că pe lângă spectaculoasele colecții menite să ofere spațiului tău un aer modern, producția Novacolor este extrem de sensibilă la problemele mediului înconjurător, astfel că amprenta de carbon a produselor a fost redusă considerabil.

Natalia Berezovskaia a scris un articol despre magia designului interior și despre colecțiile îndrăznețe oferite de Novacolor, iar pentru mai multe detalii și întreaga galerie foto puteți accesa acest link: https://thefamousdesign.ro/magie-designul-interior-cu-ajutorul-vopselei-decorative-novacolor/.

Pentru orice alte întrebări și transformări spectaculoase vă stăm la dispoziție pe site-ul: www.novacolor-românia.ro sau direct în showroom-ul nostru din București, str. Știrbei Vodă, nr.96A, sector 1.

Ultimele postari ale lui ColorHunter (vezi toate)

Distribuie acest post