Verde proaspat in miezul iernii

În Tips & Tricks de Lucia LecaLasă un comentariu

Bună vouă, visătorilor din prag de iarnă! Abia au început pregătirile de Crăciun. Pe lângă decorațiile clasice din crenguțe de brad împodobite cu decorații pentru amenajare de culoare roșu și auriu, ne-am gândit să împărtășim cu voi idei cât mai la îndemână și cât mai deosebite. Mai ales că nuanțele pastelate sunt la mare căutare în sezonul din această iarnă!

În living, cu siguranță aveți un perete disponibil. Agățați o ramă aurită, în interiorul căruia amplasați coronițe cu frunze poleite, vâsc și mere. Dacă aveți și o imagine cu peisaj de iarnă, atunci „tabloul” este întregit. Iubitorii stilului clasic au, de obicei, o consolă pe care pot etala decorații. Cele mai potrivite în această perioadă sunt sfeșnicele și bolurile cu lumânări. Nucile poleite din boluri ne aduc aminte de colindele din copilărie! Compoziția pastelată din amenajarea de interior formată din auriu, cremuri și coniac este plină de rafinament și bucură privirea oricui.

Cea mai potrivită culoare de perete în acest context este una pală! Am ales verdele proaspat (Glade Green), mai ales că se încadrează în nuanțele proaspete de verde! După studiile producătorului Benjamin Moore, acest olive deschis face parte din colecția Classic Color. Glade Green este o culoare atemporală! Aduce rafinament interioarelor, mai ales că este ușor de adaptat cromaticii celorlalte elemente din cameră.

Ne gândim din ce în ce mai mult cum să decorăm pentru a aduce spiritul sărbătorilor acasă. Rămâneți aproape pentru mai multă inspirație!

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post