amenajare bucatarie noncomformista - Bucătărie în 5 culori. Festivă și nonconformistă

Bucătărie în 5 culori. Festivă și nonconformistă

În Idei de amenajare a bucatariei, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Voi cum decorați bucătăria în așa fel încât să arate festiv tot timpul anului? Pentru aerul „de sărbătoare”, avem idei pornind de la tradiționala combinație dintre roșu și auriu pentru decorarea amenajărilor, alături de verdele plantelor și arbuștilor, până la accente de interior noncomformiste ca negru alături de argintiu. Ne vom opri de această dată la decorațiuni pentru o casă de basm. Naturalul va fi mereu la modă! Tocmai de aceea vă spunem că obiectele handmade sunt la mare căutare în acest sezon – de la figurinele din ceramică amplasate pe corpurile superioare ale bucătăriei până la coronițele din brad cu panglici roșii din geam.

Cel mai mult ne place cum se încadrează toate acestea într-o bucătărie în stil bavarez, cu finisaje ce evidențiază texturi naturale. Mozaicul și draperia fac parte din aceeași familie:  carouri în bej și maro. Mobilierul cu uși cu rame și tăblii de culoarea alunei primește un blat din piatră deschisă și mânere din ceramică. Din acestă imagine nu putea lipsi culoarea pereților în același ton: Golden Mist, adică ocru galben pentru o amenajare reușită. Schema cromatică se bazează pe gradiente de culoare. Adoptați această variantă doar dacă accentele obiectelor decorative prezintă culori tari.

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post