Inspiraţie pentru dressing-uri cu personalitate

În Idei amenajare dormitor, Idei de amenajări interioare de Mirela CristeaLasă un comentariu

Cine nu își dorește un dressing mare mare, în care să îți poți pune și cămășile, și pantalonii, și fustele, și gențile, și pălăriile, și absolut toată garderoba cu tot ce implică aceasta. Un dressing în care să îți placă să te uiți și care să îți reflecte personalitatea! Pare un lucru simplu, dar când te gândești că trebuie să iei în considerare și ușile, și deschiderile lor,  textura, luciul și culoarea acestora, situația devine ușor complicată, și de aici inspirația pentru acest articol. Daaa, ne binedispun culorile verii, așa că haideți să le aducem în viețile noastre!

Lăsați-vă inspirați de culorile verii

 

Amenajare-dressing_Rosu_Galben_Somon_Gri_Tipologii

Dacă ai o personalitate mai expansivă și culorile tari te reprezintă, încearcă asta și pentru dressingul tău. Sau poate vrei să creezi un contrast și rozul somon este culoarea ta preferată. Încearcă! Combinaţia de roz somon cu gri antracit este una foarte chic şi elegantă.

Culori în spiritul copilăriei

Mai țineți minte vacanțele de vară la bunici, cu dealuri înverzite și cer senin?

Putem aduce în casele noastre amintirea naturii şi a copilăriei prin nuanţe de verde, galben şi bleu ciel. Există variante cu uşi din sticlă colorată verde pădure, sau uşi cu combinaţii de culori pentru spirite jucăuşe. O idee nostimă pentru camera copilului este dulapul cu uşi ce imită piesele tip Lego.

Amenajare-dressing_Verde_Gri_Galben_Bleu_Tipologii

Texturi pentru accente decorative

În mare vogă în ultimul timp sunt texturile tridimensionale, care pot fi prezente şi pe uşile dulapurilor. În acest mod, dressing-urile devin obiecte decorative, sculpturale şi pot oferi ambientului o notă artistică. Dacă ești o fire liniștită și iubești pastelurile, atunci îți recomandăm să utilizezi accentele de texturi. Îți vei iubi propriul dressing!

Amenajare-dressing_Texturi_Tipologii

Camere de dressing pentru ele

Dacă dispuneţi de o cameră întreagă pentru dressing, puteţi profita la maxim de spaţiu pentru a crea un mic colţ de poveste. Şi pentru că, ştim cu toţii că femeile iubesc hainele, pantofii, genţile şi bijuteriile, şi îşi doresc să petreacă mult timp în preajma lor şi în preajma oglinzii, este indispensabil un loc central de stat jos.

Un pouf, o banchetă moale şi confortabilă aşezată în centru, pentru a admira toate laturile spaţiului, iar deasupra un candelabru cu accente glam, vor da viaţă acestei camere mult iubite de către „fashioniste”.

Amenajare-dressing__Detalii_Pouf_Candelabru_Tipologii_Dressing-walk-in-feminin

Camere de dressing pentru ei

Desigur, nici reprezentanţii sexului masculin nu sunt mai prejos! Există multe idei în scopul amenajării unui dressing pentru un gentleman. Esenţele închise de lemn, nuanţele de gri şi negru, corpurile de iluminat industriale, toate aceste detalii contribuie la crearea unei atmosfere masculine.

Amenajare-dressing__Gri_Lemn_Tipologii_Dressing-walk-in-masculin

Ar mai fi multe de spus şi despre accesoriile interioare și iluminat (foarte importamt la vizualizarea mai uşoară a obiectelor depozitate), dar vom reveni şi cu aceste detalii în articolele viitoare.

Sperăm că v-am inspirat în privinţa unui punct de pornire pentru amenajerea unui dressing în tendinţe, cu texturi şi culori frumos îmbinate. Sau măcar v-am făcut să visați la el, așa cum poate visați la vacanță! Zile colorate şi senine vă dorim în continuare!

 

Mirela Cristea

Distribuie acest post