Benjamin Moore COLOR Trends 2018: o experiență unică în domeniul cromatic

În Evenimente de Culoareata-AdminLasă un comentariu

În 2017, după o dezvoltare impresionantă pe piața din România, Benjamin Moore &Co vine în întâmpinarea arhitecților, dezvoltatorilor imobiliari și designerilor de interior cu evenimentul COLOR Trends 2018. Într-un cadru elegant, echipa Benjamin Moore & Co. din România lansează Culoarea Anului 2018 și prezintă produsele Benjamin Moore & Co. Invitatul special al evenimentului este dl. Daniel Georgescu, vocea radio-ului devenită vocea entuziasmului și specialiștilor în design interior.

Evenimentul ,,COLOR Trends 2018” va avea loc pe data de 23.11.2018, orele 18:00, la Omega House, București, strada Aurel Vlaicu nr.20. Culoarea Anului 2018 și produsele Benjamin Moore vor fi precedate de un recital la pian al dlui. Marcel Lazăr, directorul Festivalului Moldo Crescendo. Programul include o scurtă istorie a companiei, urmată de o prezentare a Culorii Anului și a produselor Benjamin Moore și se va încheia cu un cocktail party care va începe la orele 19:10.

Cu o experiență de peste un secol în domeniu, compania nord-americană, prin intermediul reprezentanților ei în România, BM Real International, organizează la București un eveniment menit să ofere nu doar o prezentare generală a produselor companiei ci și o adevărată lecție în domeniul cromatic, bazată pe alegerea Culorii Anului, Caliente AF-290, o nuanță de roșu vibrantă, plină de personalitate. Caliente AF-290, selectată drept culoarea anului 2018, o alegere îndrăzneață pentru companie.

,,Puternică, radiantă și plină de energie, Caliente AF-290 este echivalentul încrederii totale. Este plăcută, pasională și face ca oamenii să se simtă speciali, precum covorul roșu pentru VIP-uri”, a declarat Ellen O’Neill, director al departamentului Strategic Design Intelligence Benjamin Moore. ,,Indiferent dacă este folosit ca o singură notă de culoare sau folosit pentru întreaga cameră, personalitatea acestei nuanțe de roșu atrage atenția, exprimă ideea de surpriză și aventură. Ochiul nu se poate dezlipi de ea.”

Pe lângă Culoarea Anului 2018, Benjamin Moore &Co. a dezvăluit și paleta auxiliară care cuprinde 23 de nuanțe puternice care animă orice cameră prin profunzime și energie. Paleta încorporează un spectru complet de nuanțe de roșu, de la cele mai subtile la cele mai intense, asigurând în același timp asocierea perfectă cu o gamă atent selecționată de alb, culori neutre și nuanțe complementare.

Parteneri

Despre Benjamin Moore &Co

Înființat în 1883, magazinul a debutat în Brooklyn, New York, cu un singur produs – Calsom Finish Moore – și un angajament de a vinde vopselele sale de cea mai bună calitate prin distribuitori independenți. Încă din anul 1907, Benjamin Moore angajează primul chimist, punând astfel bazele departamentului de cercetare. Cu mult înainte ca standardele ecologice să devină o provocare internațională, generatoare de schimbări în politicile publice naționale
și internaționale, Benjamin Moore demonstrează preocupare pentru mediul înconjurător eliminând complet din compoziția vopselelor proprii plumbul și mercurul în 1960. Într-un continuu proces de dezvoltare a produselor aliniate standardelor ecologice, în 2014, Benjamin Moore &Co lansează standardul Green PromiseTM, eticheta care garantează VOC 0g/l și 0 emisii. Această preocupare permanentă pentru calitate a transformat micuțul magazin din Brooklyn într-unul din cei mai mari jucători pe piața mondială a vopselelor și accesoriilor de vopsit.

În prezent sunt disponibile peste 3500 de culori brevetate, Benjamin Moore &Co numărând 5000 de magazine în Statele Unite ale Americii și alte numeroase showroom-uri în întreaga lume.

Doispreceze ani de prezență Benjamin Moore în România

Formată în 2005, compania face parte din rețeaua acreditată de distribuitori și pune la dispoziție aceeași calitate superioară a produselor și aceeași deschidere către clienți care au consacrat firma Benjamin Moore în Statele Unite ale Americii. Destul de recent după lansarea Benjamin Moore pe piața din România, colaborările încep să apară în toate orașele mari din țară, pentru diferite tipuri de proiecte: amenajarea apartamentelor, caselor, spațiilor de birouri, hale, ansambluri rezidențiale sau clădiri din patrimoniul național. În anul 2013, au fost deschise două noi showroom-uri în Bacău și în Constanța, în 2015 a fost adăugat pe hartă încă un showroom inaugurat în Brașov. În aprilie 2018 se va deschide un nou showroom în Timișoara, iar în noiembrie 2018, încă unul în Craiova. În perioada următoare, Benjamin Moore va crește considerabil rețeaua de distribuție în țară prin noi showroom-uri
proprii demarând totodată un proiect de extindere la nivel național prin colaborări cu distribuitori autorizați.

Detalii suplimentare pot fi obținute prin
email la office@@benjaminmoore.ro
www.benjaminmoore.ro

 

Distribuie acest post