In 2016, combină accentele metalice

În Idei de amenajare a bucatariei, Idei de amenajări interioare de Alexandra PetraruLasă un comentariu

Cam de cate ori ai auzit că aurul și argintul n-au ce căuta împreună și că este un faux pas stilistic? Nu-i așa că ți-a spus asta mama, bunica, poliția modei și cam tot ce înseamna articol din blogurile și revistele de stil? Ei bine, noi garantăm că asocierea de metale poate fi chiar chic!
De când a revenit în tendințe mobilierul în stil clasic, iar trend-ul industrial face vâlvă în decorurile comerciale, designerii care abordează spațiile de locuit caută tot felul de idei pentru a introduce aceste stiluri în locuințele contemporane.

Dacă ești amator de mobilier clasic și nu-ți permiți seturi originale complete, restaurate, singura variantă este să găsești piese singulare pe care să le combini în fel și chip. Și, hai să fim serioși, ai toate șansele să găsești prin târgurile vintage o masă tip consolă din lemn masiv, cu sculpturi acoperite în foiță de aur, împreună cu o ramă de tablou superbă, arămie. Și dacă tacâmurile moștenite de la străbunica sunt din argint, ultimul lucru pe care poți să-l faci este să intri în panică! În 2016, Culoarea ta își asumă răspicat: combină metalele fără frică! Și venim în ajutor cu fotografii grăitoare.

auriu si argintiu - culoarea ta - amenajari interioare
Și să nu crezi că uităm de stilul industrial, chiar dacă este la polul opus celui de inspirație clasică. Metalul este tot la vedere, iar de data aceasta nu l-am numi tocmai subtil. Ca să te convingem că nu este un stil de aruncat, propun să te ducem într-o zonă de confort – bucătăria. Știm că tuturor gospodinelor le licăresc ochii la o bucătărie cu aspect profesionist, cu un cuptor și un frigider cromat. Și totuși, casa ta e un spațiu intim, care simte nevoia de căldură. Și-atunci, venim cu propunerea: nu vrei să introduci în mix o hotă din cupru?

Surse foto:
http://www.quickenloans.com/blog/12-popular-home-decor-trends-for-2016 si
http://www.elledecor.com/design-decorate/room-ideas/a7500/how-to-decorate-with-metallics/

Ultimele postari ale lui Alexandra Petraru (vezi toate)

Distribuie acest post