Noi mozaic. Voi?

În Idei amenajare baie, Idei de amenajare a bucatariei, Idei de amenajări interioare de Alexandra PetraruLasă un comentariu

Ne-ar fi bucurat să vă spunem că suntem proaspăt întorși din Maroc, prin urmare avem chef să decorăm cu mozaic. Însă nu ne putem lăuda cu vacanțe de umblat brambura prin lume, dar asta nu înseamnă că n-avem și alte motive să ne topim după acest tip de decor.

În primul rând, pentru că nouă ne place să fim practici, am observat că plăcile ceramice tip mozaic neuniform se găsesc tot mai des prin magazinele de profil. Da, vorbim de acele piese diferite care se potrivesc mănușă împreună și despre care mulți dintre noi nu știau de unde să le procure. Să nu râdeți, dar noi ne gândeam chiar să batem târgurile până găsim suficiente piese pentru măcar un perete de bucătărie. Apropo, dacă tot am ajuns la capitolul bucătării, scoatem din mânecă motivul numărul 2 pentru care mozaicul e unul dintre preferatele noastre: este potrivit mai ales pentru zona umedă din spatele chiuvetei, acel ”backsplash”, și aproape că nu există modalitate mai simplă de a revitaliza orice bucătărie anostă.

amenajare bucatarie_colorat_mozaic

Să ne mutăm în camera de baie pentru o … baie relaxantă cu spumă. Glumeam doar, însă mozaicul din imagini ne face să ne dorim să ne mutăm acolo până și biroul. Până ne convigem șefii să accepte așa nebunie, rămânem la capitolul admirat.

amenajare baie_colorat_mozaic

Eventual, sperăm să ne transmiteți voi imagini dacă v-am convins să luați în calcul acest finisaj ofertant. Nouă tare ne-a plăcut!

Ultimele postari ale lui Alexandra Petraru (vezi toate)

Distribuie acest post