Culori calde: Olive și Somoniu

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Imaginați-vă interioare elegante de secol XIX! Coerența estetică aduce privitorului „puterea de a educa mintea în timp ce își bucură privirea”.

Iată un exemplu pentru studiu cromatic în scopul sublinierii suprafețelor arhitecturale. Scara generoasă, ce induce vizitatorului sentimetul de „distins” și „grațios”, se remarcă mai ales prin balustrada din fier forjat în stil Art Nouveau. Suportul, cele două vanguri masive și placa, turnate din piatră pe boltă sarazină, pune în valoare întreg ansamblul. Contribuția culorilor din gama „Historic Color” este esențială, individualizându-se pe fundalul crem din piatră. Olive deschis și somoniu, Southfield Green respectiv Moticello Rose, preluate din pictura cupolei de deasupra scărilor, ajută la percepția spațiului pe verticală ca fiind un tot unitar.

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post