Marsala-culoarea sufletului citadin

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Tendințele referitoare la personalitatea unei locuințe fac trimitere către nuanțe jucăușe și puternice. Marsala se află în acest sezon la loc de cinste. Denumirea aparține unui vin sicilian, iar designerii au preluat-o curajos. Experții celebrează această nuanță, mai ales în prag de toamnă.

Daca îți place vibe-ul citadin, atunci Marsala este potrivită pentru o fire activă. Nuanța face trimitere la atitudinea de tipul “totul sau nimic”: subordonează celelalte obiecte din încăpere sau reprezintă un accent, echivalent cu regula de 5% roșu într-un interior. Se completează perfect cu nuanțe calde sau reci deshise. Crem-uri, bleo-uri sau olive-uri vor face spațiul mai primitor. De asemnea, poți obține contraste stilate dacă alături galben lămâie, bleu-marin, turcoaz sau verde praz.

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post