Culori de toamnă

În Idei amenajare dormitor, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Toamna se numără bobocii.

Acum că ne-am stabilit limitele temporale, trebuie să ne gândim că pentru un proces de învățare productiv avem nevoie de maximum de confort. Și unde e confortul mai mare, daca nu în intimitatea propriei case? Spațiile de studiu încep să prindă din ce în ce mai multă viață. Le acordăm o atenție specială, mai ales că petrecem aici cel puțin o pătrime din zi.

Este cert faptul că noțiunea de confort este subiectivă, dar, anumiți itemi trebuiesc urmăriți de fiecare dintre noi. De la culorile în care ne vopsim pereții, la modelul de pe parchet, la cât de multe spații de depozitare ne dorim sau mobilier. Biroul este personajul principal în această piesă de teatru.

Designerii interiori ne propun mobilier din lemn masiv, în culori calde și destul de neutre pentru a putea fi pe placul tuturor, în combinații cu alte elemente care să facă diferența.  Cromatica sugerată se inspiră din natură, și duce cu gândul la puritate, inocență și calmitate. Culori precum gri-uri, bej, crem, bleu sau alb în diferite varietăți pot oferi un plus de confort spațiului tău.

Gri-ul în amenajările de birouri sporește puterea de concentrare  și inspiră sobrietate. Chiar dacă se spune că această culoare este anostă, devine interesantă într-o schemă cromatică jucăușă, alături de crem sau verde cald închis.  Gri oxford, sau Quiet Moments, cu subtonuri de bleo, accentuează zona biroului.  Nu vă fie teamă de gri deschis în cantități mici, mai ales că poate fi cu succes combinat cu aproape orice culoare doriți să alăturați! De pildă, gri deschis, plus mobilier din lemn lăcuit, plus o plantă de cameră (așezată strategic în colțul biroului, pentru un pic de viață) poate fi egal cu un spațiu de lucru perfect. Spațiul de lucru perfect duce la rezultate optime.

Sursă foto: www.pinterest.com

www.benjaminmoore.com

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post