La apus

În Idei de amenajare a bucatariei, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

 

Bucătăria este locul în care, unii dintre noi, ne petrecem foarte mare parte a timpului. Sunt persoane care vad în gătit un stil de viață, pe alții îi pasionează acest “sport”, unii o facem din necesitate iar alții văd în gătit un mister – din lipsa timpului.

Acum mă voi adresa celor direct pasionați de gătit. Pentru aceștia, spațiul bucătăriei este un altfel de birou. Cum pentru un director sau un avocat este foarte important ca biroul său să arate bine și să fie confortabil, numai bun pentru lucru, la fel de important este și pentru un împătimit al gătitului bucătăria. Specialiștii în materie de design interior au grijă ca noile tendințe să fie actualizate și în ceea ce privește bucătăriile.

Bineînțeles că situațiile diferă, în funcți de spațiul care deja există. În acest caz, avem de-a face cu bucătării foarte mici, în care, trebuie să încorporăm suficiente accesorii care ne sunt necesare. În cazuri mai fericite, când bucătăria beneficiază de un spațiu larg, aerisit, ne întâlnim cu bucătăriile open-space.

Bucătăriile open-space degajă un aer optimist, sunt moderne și ideale pentru tineri. Amenajările reușite rezultă din utilizarea unui mobilier într-o singură culoare, de obicei în linie dreaptă, și un fundal pastelat. “Vedetă”, în acest caz, este peretele parme. Alături de materiale ce filtrează lumina, spre exemplu cărămizile din sticlă de diferite forme, culoarea devine mai primitoare. Poate accepta accente și texturi infinite: crom, lemn natur, textile cu pattern în culori tari. Feriți-vă însă de nuanțe deschise de albastru. Încercați pe cât posibil să contribuiți la nota feminină data de această culoare interiorului.

Pentru bucătăria de acasa, Naples Sunset este perfect! S-aveți poftă!

Sursă foto: www.pinterest.com

www.benjaminmoore.com

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post