Culori de fildeș

În Idei amenajare dormitor, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

O casă asigură locuitoilor ei ambianța care să le întărească adevărurile interioare. Așa cum avem nevoie de un cămin în sens fizic, astăzi avem din ce în ce mai multă nevoie de un cămin în sens psihologic. Căutăm de cele mai multe ori pace și liniște. Dormitoarele în mansarde transmit atât de bine sentimentul de protecție față de viața citadină.

Mobilierul franțuzesc, cu decorații de influență naturalistă, te așteaptă primitor. Grinzile și stălpii aparenți îmbătrânesc încet și demn. Pereții și tavanul de culoarea papier bulle, inundați de lumina caldă, te îndeamnă la meditație. Această nuanță de galben, Mellowed Ivory, este atât de simplă și totuși surprinzător de bogată. Subtonul său de verde, alături de pernele olive și kaki, transmit sentimentul de relaxare.

Lucia Leca

Lucia Leca

Buna!

Sunt Lucia, tânăr arhitect de interior, explorator de concepte, inventator de soluții.

Sunt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, București iar misiunea mea în profesia de arhitect este să găsesc un echilibru estetic și funcțional în spațiile locuite și nu numai. Proiectele mele au un cuvânt-cheie: coerența. Îmi plac provocările, munca în echipă și atitudinea experimentalistă.

Putem să stăm de vorbă despre proiectele voastre de amenajări dacă îmi scrieți pe adresa info@culoareata.ro.

Alternativ, pentru consultații, lucrări de portofoliu sau interviuri, vă aștept în mediile sociale.
Lucia Leca

Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post