amenajare living alb fuchsia - livingul spune o poveste noua

Accent fucsia si livingul spune o poveste nouă de amenajare

În Idei amenajare living, Idei de amenajări interioare de Lucia LecaLasă un comentariu

Povestim cu drag despre noile tendințe cromatice! De această dată este vorba despre Linen White, un alb cu subton de galben, numai bun pentru amenajări interioare. Este extrem de potrivit pentru fundalul unei încăperi cu destinație de birou, o încăpere care ne vorbește despre ce este important și despre ce avem nevoie să ni se reamintească.

Într-o urbanitate din ce în ce mai activă, albul, cu diferitele sale subtonuri, devine culoarea de bază atât a pereților și de ce nu a pieselor de mobilier (de la crem, bej, până la bleu, șampanie, fildeș). Showroom-urile, mai ales firmele importatoare de mobilier, promovează tendințele internaționale adresate cu succes publicului larg legate de tema familiei sau a naturii. În acest context, specialiștii utilizează negreșit nuanțe de crem. Ce ne-a plăcut în această amenajare este schema cromatică. Biroul de culoarea untului, alături de peretele Linen White, picioare de veioză negre și scaunul clasic ergonomic cu mânere, picioare și spătar din lemn natur trimit direct spre nuanțe naturale.

În toată această armonie, peretele „vedetă” este îmbrăcat într-o vitrină cu rugwand de culoare fuchsia! Practic, designerul a avut grijă ca suprafețele mari să fie unitare din punct de vedere cromatic. Crem-ul este fundalul perfect pentru obiectele personalizate. Imaginați-vă că în această  amenajare interioară rugwandul fucsia putea fi înlocuit cu orice altă culoare tare, după preferințele dumneavoastră! Ar fi arătat la fel de bine!

Da, ne place Linen White, mai ales că oricând poate spune o poveste! Poate chiar povestea voastră!

Lucia Leca
Ultimele postari ale lui Lucia Leca (vezi toate)

Distribuie acest post